ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sotare i Stockholm - Tips på sotare i Stockholm
Sotare - Mer detaljer gällande SotareSotare i Stockholm

Sotare i Stockholm

Det finns tillsammans 4 sotare i Stockholm där flera av dessa sotningsföretag har mer än en sotare anställda som kan det mesta om sotning av braskaminer, spisar och rengöring av ventilationskanaler. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig sotare i Stockholm som dessutom har tid att komma och sota när det passar dig. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon vän som kan tipsa om en bra sotare i närheten. Det går också att jämföra sotarna på nätet.


Då det finns flera sotare i Stockholm eller ännu fler sotningsfirmor i Stockholms län är det bra att kontakta några av sotarna eller kolla på internet gällande pris och typ av sotningsarbeten de utför. Då du ringer till en sotare bör du veta vilken sotning du vill ha utförd och om du även vill att sotaren ska göra något mer arbete i huset som att rengöra imkanaler. Bäst information om sotning får du genom att besöka några sotares webbsidor.
I Stockholm går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt sotare genom att kolla med något sotningsföretag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sotare i Stockholm

Kommunal Skorstensfejarna

Barnhusgatan 12

111 23 Stockholm

Skorstensfejarmästare Lars Sundström AB

Värtavägen 57

115 38 Stockholm

Peter Sotare

Blekingegatan 67

116 62 Stockholm


Fler inom sotning i Stockholm

Skorstensmakarna Sverige AB

Sveavägen 125

113 49 Stockholm