ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sotare i Bromma - Tips på sotare i Bromma
Sotare - Mer detaljer gällande SotareSotare i Bromma

Sotare i Bromma

Det finns tillsammans 3 sotare i Bromma där flera av dessa sotningsföretag har mer än en sotare anställda som kan det mesta om sotning av braskaminer, spisar och rengöring av ventilationskanaler. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig sotare i Bromma som dessutom har tid att komma och sota när det passar dig. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon vän som kan tipsa om en bra sotare i närheten. Det går också att jämföra sotarna på nätet.


Då det finns flera sotare i Bromma eller ännu fler sotningsfirmor i Stockholms län är det bra att kontakta några av sotarna eller kolla på internet gällande pris och typ av sotningsarbeten de utför. Då du ringer till en sotare bör du veta vilken sotning du vill ha utförd och om du även vill att sotaren ska göra något mer arbete i huset som att rengöra imkanaler. Bäst information om sotning får du genom att besöka några sotares webbsidor.
I Bromma går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt sotare genom att kolla med något sotningsföretag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sotare i Bromma

SWEEP

Ranhammarsvägen 29

168 67 Bromma

Skorstensfejarmästare Ulf Pettersson AB

Abrahamsbergsvägen 35

168 30 Bromma

Ea Skorstensgruppen AB

Synålsvägen 17

168 73 Bromma