ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sotare i Malmö - Tips på sotare i Malmö
Sotare - Mer detaljer gällande SotareSotare i Malmö

Sotare i Malmö

Det finns tillsammans 3 sotare i Malmö där flera av dessa sotningsföretag har mer än en sotare anställda som kan det mesta om sotning av braskaminer, spisar och rengöring av ventilationskanaler. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig sotare i Malmö som dessutom har tid att komma och sota när det passar dig. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon vän som kan tipsa om en bra sotare i närheten. Det går också att jämföra sotarna på nätet.


Då det finns flera sotare i Malmö eller ännu fler sotningsfirmor i Skåne är det bra att kontakta några av sotarna eller kolla på internet gällande pris och typ av sotningsarbeten de utför. Då du ringer till en sotare bör du veta vilken sotning du vill ha utförd och om du även vill att sotaren ska göra något mer arbete i huset som att rengöra imkanaler. Bäst information om sotning får du genom att besöka några sotares webbsidor.
I Malmö går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt sotare genom att kolla med något sotningsföretag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sotare i Malmö

Skorstensteamet i Skåne AB

Ågatan 4

212 25 Malmö

SIMAB Sotarna i Malmö AB

Vevaxelgatan 28

212 41 Malmö

JS Produkter Inspektionskameror

Krusegatan 28

212 25 Malmö