ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sotare i Sundsvall - Tips på sotare i Sundsvall
Sotare - Mer detaljer gällande SotareSotare i Sundsvall

Sotare i Sundsvall

Det finns tillsammans 4 sotare i Sundsvall där flera av dessa sotningsföretag har mer än en sotare anställda som kan det mesta om sotning av braskaminer, spisar och rengöring av ventilationskanaler. Det kan vara svårt att hitta någon som är riktigt duktig sotare i Sundsvall som dessutom har tid att komma och sota när det passar dig. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon vän som kan tipsa om en bra sotare i närheten. Det går också att jämföra sotarna på nätet.


Då det finns flera sotare i Sundsvall eller ännu fler sotningsfirmor i Medelpad är det bra att kontakta några av sotarna eller kolla på internet gällande pris och typ av sotningsarbeten de utför. Då du ringer till en sotare bör du veta vilken sotning du vill ha utförd och om du även vill att sotaren ska göra något mer arbete i huset som att rengöra imkanaler. Bäst information om sotning får du genom att besöka några sotares webbsidor.
I Sundsvall går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt sotare genom att kolla med något sotningsföretag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sotare i Sundsvall

Skorsten o. Ventilation Service

Albäcksgatan 35C

852 35 Sundsvall

Sundsvall & Timrå Sotningsdistrikt AB

Russvägen 20

857 52 Sundsvall

Gra-Be Miljö AB

Thulegatan 25

852 36 Sundsvall


Fler inom sotning i Sundsvall

Sundsvalls Södra Sotningsdistrikt AB

Kontorsvägen 3

852 29 Sundsvall